banner

Hovorte tomu, že je to funkcia zabezpečenia, ktorá chráni vaše súkromie alebo ktorá pomáha pri rýchlom načítavaní e-mailov. Mnoho aplikácií na sledovanie e-mailov používa vložené obrázky na hlásenie späť, ak ste si prečítali určitý e-mail alebo nie. Používa sa tiež v spamových e-mailoch. Aby sa tomu zabránilo, Gmail predvolene nezobrazuje externý obsah automaticky. Poskytuje vám výber pomocou dvoch odkazov tesne nad vašou e-mailovou adresou.

Gmail tiež overuje pravé e-maily (napríklad ak vám niekto poslal e-mail dvakrát s obrázkami v nich). Môžete tiež nastaviť e-mail z dôveryhodného zdroja, aby vždy zobrazoval obrázky, kliknutím na druhý odkaz na snímke obrazovky vyššie, ktorý hovorí - Vždy zobrazujte obrázky z,



Ak chcete ovládať obe správanie, t. J. Zobrazovanie alebo nezobrazovanie obrázkov v Gmaile, ponorte sa do nastavení Gmailu.

1. Kliknite na ikonu ozubeného kolieska v pravom hornom rohu a potom vyberte položku nastavenie,

perfektné aplikácie na ihrisku

2. Prejdite na časť Externý obsah. vybrať Pred zobrazením externého obsahu sa opýtať, Môžete tiež vybrať Vždy zobrazovať externý obsah,

3. Kliknite na Uložiť zmeny,

Áno, je to také jednoduché. & # X1f642;