banner

V niektorých starších verziách systému Windows bolo možné stlačiť klávesy Ctrl + Alt + Del predtým, ako ste sa dostali k svojmu používateľskému menu a heslu na prihlásenie. Táto voľba má poskytnúť ďalšiu úroveň zabezpečenia a zabrániť škodlivým programom v prístupe do systému.

Táto možnosť však nie je v systéme Windows Vista predvolene aktivovaná. V niektorých verziách systému Windows 7, napríklad vo verzii Ultimate, sa v predvolenom nastavení môže stať jednou povolenou. Ručné povolenie tejto možnosti nie je v žiadnom prípade ťažké, ak vám pri prihlasovaní do počítača nevadí vykonať ďalší krok.

Táto príručka vám povie, ako povoliť alebo zakázať túto možnosť v systéme Windows Vista a Windows 7.

Kliknite na tlačidlo Štart , Teraz napíšte „netplwiz“do poskytnutého vyhľadávacieho poľa. Kliknite na výsledok vyhľadávania.

preskúmanie zázvorovej klávesnice



Otvorí sa nastavenie používateľského účtu. Otvor pokročilý tab. V poli Bezpečné prihlásenie začiarknite políčko „Vyžadovať od používateľov stlačenie klávesov Ctrl + Alt + Delete'. Kliknite na Použiť a potom na OK. To je všetko. Skončil si.

Ak je táto funkcia povolená a je pre vás nepríjemné zasiahnuť Ctrl + Alt + Del pri každom prihlásení, môžete ju zakázať zrušením začiarknutia toho istého políčka.

rýchlosť internetu na Islande

Po reštartovaní počítača sa zobrazí výzva na zadanie tlačidla „Ctrl + Alt + Del“ na prihlásenie. Podľa toho, čo hovorí Microsoft, by mal byť váš počítač teraz bezpečnejší.